Verslagen Diversen

Gepubliceerd: Maandag 8 januari 2018 Auteur: Jan Groenewegen Download Verslag

Vandaag, 7 januari 2018, is voor de eerste keer om de JaGro_Bokaal gevist.

Afgelopen jaar is helaas door een ernstige ziekte onze visvriend en bestuurslid Jan Groot overleden, er is daarom door een paar mensen o.a Jan Dibbets en Leon Oort ( Hengelsport Westland ) besloten om ter ere van hem een wedstrijd te houden.
Gisteren was het zover en gingen 48 man het strand op om onder zeer koude omstandigheden te proberen een visje te vangen. Nou dat is gelukt! Op sommige stukken werd er behoorlijk vis gevangen en jawel 10 tallen Gulletjes vlogen hier en daar het strand op.
  • Hier boven wat vissers met een gulletje.
Het is jaren niet voorgekomen dat er zoveel op 1 dag zijn gevangen, dit geeft toch wel wel weer wat hoop voor de toekomst zeker nu het met de Zeebaars slecht gaat en er zelfs een totaal meeneem verbod is ingesteld voor 2018.

Nog even extra aandacht voor Gerrit van de Akker die met de trekker van Hoek van Holland naar ons was gekomen om te zorgen dat alle vissers netjes op hun plek werden afgezet en dat was maar goed ook want onze eigen trekker waar Joop van de Velde de hele zaterdag aan bezig was geweest begaf het al na 100 meter, dus Gerrit had het druk en moest 3 x rijden om iedereen op het strand te krijgen ( Gerrit bedankt ! )
  • Op weg naar de visplaatsen!
Tijdens het vissen werden we nog verrast door Jan en Leon met een slaatje gesponsord door Bert Heukels. Deze actie werd ondernomen omdat Jan Groot ook altijd slaatjes uit liep te de delen aan de vissers om hem heen.

Om 2 uur was het weer tijd om naar de Viskeet te gaan en ons op te warmen aan een heerlijke kop erwtensoep en een broodje worst ingeschonken door Elly de vrouw van Jan Dibbets.

En dan is er uiteraard altijd een uitslag en voor de eerste 3 was er een bon geschonken door Leon van Hengelsport Westland en uiteraard de JaGro Bokaal!
#NAAM#VISSEN#LENGTE
( 1 )Arjan van Velzen12359 cm
( 2 )Jan Dibbets10329 cm
( 3 )Ed van de Vegt10315 cm
Grootste vis was een Gul van 49 cm gevangen door Bert Heukels die hiermee de kanjerpot won!
Mannen gefeliciteerd.

De wedstrijdkaarten van de overige deelnemers liggen bij Leon in de winkel daar kan je dan kijken op welke plaats je bent geëindigd en gelijk nog wat vispullen kan kopen!
  • De 3 winnaars van links naar rechts Ed, Arjan en Jan.
Rest mij verder iedereen te bedanken, zeker de sponsors die hebben gezorgd dat dit een succes is geworden en volgend jaar weer gaat plaatsvinden en dan graag weer met net zo veel deelnemers.

Na aftrek van de kosten gaat het overgebleven geldbedrag naar Ed van Zanten en zijn vrouw Marja die in Frankrijk aan een wandeltocht gaan deelnemen en waarvan de opbrengst naar de Kankerbestrijding gaat.

De overige foto’s kunt U vinden bij foto’s 2018!

Jan Groenewegen

Aankondigingen