Verslagen Competitie

Introductie

Verslag winnaar 11e competitie wedstrijd
  • Winnaar Johhny Duynisveld

De omstandigheden

WIND

3 BFT Zuidzuidoost (ZZO)

WEER

10 °C Perioden met zon

ZEE

Rustige zee

De wedstrijd in het kort

Wat een dag na zo’n jaar

Zoals de meeste wel weten ben ik net voor de kerst aan mijn pols geopereerd omdat ik veel pijn had.
Maar tijdens deze operatie zag de chirurg dat er iets goed mis was, Er zaten twee botjes niet meer vast omdat er een pees ontbrak.
En deze operatie kon pas eind juli plaats vinden, en betekende voor mij einde vis competitie.
Maar na 12 weken revalidatie was ik bij de PKC weer present, alleen dan wel met de feederhengel om niet te veel te belasten.
14 dagen later de NFB wedstrijd daar met iets zwaardere hengels gevist en ook dat ging goed, dus op naar de clubwedstrijd maar dan met de 5 meter pook en kijken of alles goed gaat.
Door de revalidatie tijd, had ik tijd zat om na te denken wat te doen en met wat voor lijnen, dit zou mijn dag worden.
S ’morgens vroeg bed uit en brood klaar gemaakt snel mijn aas verzorgd en de auto in geladen, ging bijna als vanzelf, en op de club een bakkie van Johan die na een korte nacht toch weer paraat was.
Van lieverlee druppelde iedereen binnen en kon ik Koos nog even helpen bij het inschrijven, we hadden zelfs 6 inschrijvingen uit Beverwijk e.o.
De meesten hadden een nummer en Koos trok mijn nummer uit de bus, nr. 35 Dat is een plaats waar je normaal niet wil staan, de laatste wedstrijden word daar weinig gevangen, maar ja niet zuren en snel omkleden. Snel op de trekken en op naar de zand motor, nou ja snel, de trekker had andere ideeën, maar na veel tobben toch op de stek aan gekomen, heel snel een Portugees klaar gemaakt voor onder de kant, en we kunnen.
Het start signaal klinkt, en het lood beland 15 m uit de kant, en snel de lijnen voor ver weg klaar maken, in een ooghoek een harde aanbeet, yes, de eerste vis binnen, nu ver weg ,ook daar vis, weer onder de kant, en daar een mooie griet, maar ook mijn buurman in de gaten houdend zag ik dat hij ver weg twee vissen gelijk ging vangen, dus toch weer ver, en omdat het kon veel lijn mee geven, resultaat twee mooie botten.
Dus toch maar ver blijven vissen en de botten en wijtingen kwamen per twee binnen, en als klap op de vuurpijl een mooie zeebaars van 46 cm, die later bleek goed was voor de kanjerpot.
De vissen bleven komen, en met 21 stuks was ik vandaag de beste.

De statistieken

STATISTIEKAANTAL
Totaal aantal deelnemers:28
Deelnemers met vangst:28
Aantal gevangen vissen:201
Totale lengte:4967 cm
Grootste gevangen vis:46 cm

De Uitslag

#NAAM#VISSEN#LENGTE
1John Duynisveld21573 cm
2Ed van de Vegt12290 cm
3Arno Arkestein18433 cm
4Han van de Lek10223 cm
5Brian van de Ploeg15347 cm
6Willem Louman9219 cm
7Jaimy Postumus10247 cm
8Ron Koppe8201 cm
9Ed van Zanten8191 cm
10Rene Olsthoorn8174 cm

Aankondigingen