Verslagen Competitie

Introductie

Verslag tweekamp tegen De Eurovissers .
  • De nummers 1 en 2 van vandaag Rene Olsthoorn en Koos van de Stap.

De omstandigheden

WIND

4 BFT Noordnoordoost (NNO)

WEER

14 °C Zonnig

ZEE

prima zeetje voor de Zeebaars.

De wedstrijd in het kort

Op verzoek van de winnaar Rene Olsthoorn een klein verslagje van de wedstrijd van vandaag . In het begin van de week gaven ze een zeer harde wind op dus nog maar de vraag of we op het strand konden vissen maar gelukkig nam de wind behoorlijk af en konden we gelukkig het strand op . Vandaag dus de tweekamp tegen de Eurovissers wat altijd garant staat voor een leuke en gezellig wedstrijdje maar helaas waren onze tegenstanders deze keer maar met 10 man door allerlei omstandigheden en afgesproken om de beste 5 van iedere vereniging te tellen. Met 2 trekkers richting Zandmotor waar het parkoers voor iedereen een beetje gelijk is en kon de wedstrijd om precies 9 uur beginnen . Al snel werden de eerste Zeebaarzen aangeboden op de meetlat dus dat beloofde wat voor de hele wedstrijd .
Gelukkig deze keer bijna geen apenhaar en dat vist toch wel lekker . Was het de vorige wedstrijd nog droevig met de vangsten vandaag kon op 1 visser na iedereen vis laten noteren . Nou heb je natuurlijk altijd uitschieters met bij de tegenpartij iemand met 10 vissen en bij ons een aantal mensen met een aardig visje . Wat op viel was dat vandaag een hoop soorten zijn gevangen waaronder Gul , Zeebaars, Wijting , Tong, Paling en een aantal Botten .
Nadat het uitrekenen van de uitslag bleek dat Ter Heijde de wedstrijd had gewonnen zoals afgesproken hadden de 5 beste vissers van Ter Heijde 778 cm en de Eurovissers 655 cm .
Arnold Talmon had vandaag de grootste vis een Zeebaars van 50 cm en won hiermee de kanjerpot .


De volgende wedstrijd is op 4 November en laten we hopen weer op het strand !

De statistieken

STATISTIEKAANTAL
Totaal aantal deelnemers:18
Deelnemers met vangst:17
Aantal gevangen vissen:62
Totale lengte:1641 cm
Grootste gevangen vis:50 cm

De Uitslag

#NAAM#VISSEN#LENGTE
1Rene Olsthoorn7214 cm
2Koos van de Stap6141 cm
3Rob de Blois7147 cm
4Arnold talmon4139 cm
5Jan Dibbets5137 cm
6Kees Klerks5119 cm
7Joop Rouette4115 cm
8Bert Klein4100 cm
9Willem Louman497 cm
10Jainy Posthumus394 cm

Aankondigingen