Verslagen Competitie

Verslag 25 februari 2018

Introductie

Vandaag weer de tweede wedstrijd van 2018 onder koude omstandigheden !
  • Met de trekker helemaal weer in topconditie gemaakt door Joop van de Velde met Ed van de Vegt ! Zelfs met 2 aanhangers ging het als een speer over het strand !

De omstandigheden

WIND

5 BFT Oost (O)

WEER

- 3 graden °C Zonnig gevoel -10 graden

ZEE

door de oostenwind een vlak zeetje .
  • Rustig zeetje .

De wedstrijd in het kort

Een aantal van ons hadden op zaterdag al gevist op Noordwijk onder dezelfde omstandigheden en wisten wel ongeveer hoe er een visje gevangen moest worden .
We begonnen met hoog water met hier en daar wat droge stukken tussen het strand en de waterlijn waarop sommige vissers gingen staan waaronder ik maar werden door John gesommeerd om vanaf de waterlijn te vissen waar hij gelijk in had . Hier en daar werd er wat te diep gewaad en het is misschien geen gek idee om bij de volgende wedstrijd nog even door Koos nog even wat puntjes op de I te laten zetten wat betreft het reglement .
Al met al werd er toch wel een visje met een door Willem Louman tegenwoordig zeldzaam visje een zwangere Meun , de enige levend barende vis van de Noordzee.
  • Zwangere meun .
Wij hadden met het korps Zeevisteam Westland afgesproken om vandaag onderling uit te maken wie de eerste wedstrijd van de Korpsen competitie zou vissen en er waren er een paar behoorlijk fanatiek bezig en ik zag zelfs Willem over het strand hollen . Teun deed ook weer eens mee en wist zelfs het potje te winnen ( proficiat ) !
  • Na de wedstrijd kwam Geert nog even langs om Joop en Ed een mooie bos bloemen te overhandigen voor het knappe werk wat zij aan de trekker hadden verricht ! Nogmaals mannen hartelijk dank namens alle vissers !!

De statistieken

STATISTIEKAANTAL
Totaal aantal deelnemers:24
Deelnemers met vangst:23
Aantal gevangen vissen:68
Totale lengte:1622 cm
Grootste gevangen vis:40 cm

De Uitslag

#NAAM#VISSEN#LENGTE
1Teun Moor 6150 cm
2Arno Arkestein6139 cm
3Willem Louman5124 cm
4Jan Groenewegen4108 cm
5Paul van Boheemen4120 cm
6Jaimy Posthumus377 cm
7Ed van de Vegt5109 cm
8John Duiynisveld372 cm
9Jan Dibbets592 cm
10Rene Olsthoorn119 cm

Aankondigingen