Verslagen Competitie

Introductie

Eerste competitie wedstrijd lekker op het strand !
  • Weersomstandigheden waren prima met een mooi zeetje !

De omstandigheden

WIND

3 BFT Noordnoordwest (NNW) en later draaiend naar ( ZW )

WEER

5 graden °C Perioden met zon af en toe een buitje

ALGEMEEN

prima omstandigheden

De wedstrijd in het kort

We gingen vandaag met 27 mannen en 1 vrouw op de trekker, die gelukkig weer door Joop van de Velde aan de praat was gekregen het strand op . Paul van Boheemen ging met de andere trekker alvast uitzetten en omdat deze nog wat kuren had zonder aanhanger en dat was maar goed ook want deze had het na een ritje al weer gezien en moest op de terugweg gesleept worden . Kwart over negen ging de toeter en vlogen er 28 loodjes het water in .
We waren wel benieuwd of er na de storm van vorige week nog wel een visje was te vangen en zeker in januari met nog in gedachte vorig jaar de eerste wedstrijd met in totaal 2 visjes als eindresultaat . Nou er werd inderdaad behoorlijk vis gevangen en dit keer was het A vak een stuk beter dan het B vak . Eigenlijk hadden we de hoop dat er nog een stelletje gulletjes rond zwommen zeker dat 2 weken geleden meer dan 100 gulletjes werden gevangen . Nu was het van alles wat , bot , schar, wijting , meun, wat gulletjes en er kwamen zelfs wat zeebaarzen naar boven met als uitschieter een baars van 46 cm gevangen door John Duynisveld die daar mee ook de kanjerpot won . Winnaar was dit keer Brian van der Ploeg die een mooi aantal vissen wist te vangen ! Het was de bedoeling dat bij de prijsuitreiking de winnaars gehuldigd zouden worden van 2017 maar bij terugkomst in De Viskeet zat het vol met voetballiefhebbers en het een beetje chaotisch was. Ik heb een foto gemaakt van de beste 3 van vorig jaar en ben toen naar huis gegaan met nog een aantal mensen . Jammer dat dit samen viel maar ja als het gezellig is en dat is het in De Viskeet komt dit af en toe wel eens voor en moeten we het accepteren .
  • De nummers 1 tm 3 van 2017 van links naar rechts Jan Dibbets , John Duynisveld en Rene Olsthoorn !! Mannen nogmaals gefeliciteerd en veel succes in 2018 .

De statistieken

STATISTIEKAANTAL
Totaal aantal deelnemers:28
Deelnemers met vangst:26
Aantal gevangen vissen:144
Totale lengte:3369 cm
Grootste gevangen vis:46 cm

De Uitslag

#NAAM#VISSEN#LENGTE
1Brian van der Ploeg16358 cm
2Jan Dibbets9209 cm
3Kees Klerks12290 cm
4Ed van de Vegt9197 cm
5John Duynisveld9247 cm
6Willem Louman5126 cm
7Joop van de Velde11242 cm
8Bert Klein4104 cm
9Arnold Talmon8196 cm
10Ronald van Os489 cm

Aankondigingen