Verslagen Competitie

verslag 1 oktober 2017 (2)

Introductie

Zo de vakantie is voorbij, maar de weekends zijn nog druk bezet.
Vrijdag avond uit eten, zaterdag met de vrouw een rondvaart door het Westland en daarna een bezoekje aan de druiventuin aan de Zwet.

Maar ik moet ook nog aas halen, dus zaterdag maar vroeg uit bed en op naar Hengelhuis Maassluis, voor een bakkie en nog even wat bij praten met Hans.
De piertjes en de Slikken uit gezocht, daarna snel naar huis om naar de boot te gaan.
Zaterdag avond nog even de kist na gekeken en snel nog een nieuwe protegees gemaakt, maar nu anders dan ik gewoon was (gezien bij de PENN wedstrijd in Zeeland).

Zondag is het dan zover. De auto ingeladen, brood gesmeerd, op naar de koffie in de Viskeet.
Daar aangekomen was het nog heeeeeel erg rustig, alleen Silvia, Johan, René en de trekker chauffeur waren daar.
Al snel kwam de rest ook en gingen we met een diepte punt aan inschrijvingen (18 man) op naar het strand.
Een mooi zeetje maar een hoop apenhaar op het strand, dat belooft niet veel goeds.

De wedstrijd in het kort

De wedstrijd begint. Ik begin met de nieuwe Portugees. Na 10 minuten maar eens kijken, Joop vangt een botje en Arjan een iets grotere, nou, dan ik ook maar dacht ik en ja daar kwam een baarsje op de kant. Haal 2 en 3 waren niets. Dus maar heeeeel ver, en ja een bot er bij. Lekker hoor! Even later nog een van ver en nu moesten we van de bank af, want het water achter ons was al tot knie hoogte vol gelopen.
Dan maar vanaf het strand ver weg, maar het apenhaar was al volop aanwezig en ver weg ging niet meer. Dan maar net achter de branding, en ja daar kwam nummer 4 op de kant.
Ook hier ging het niet meer, vanwege het vuil. Dan maar met de Portugees in de mui die net was volgelopen, en ja daar was nummer 5.
Lekker zo! De buren bleven maar knoerten en vuil trekken, en ja soms ook een vissie, maar voor mij geen bedreiging. Lekker onder de kant zonder vuil, maar wel met vis, nummer 6 en in het laatste haaltje nummer 7.
Bij de uitslag bleek het genoeg voor een 2e plaats overall en een 1e plaats in het vak.

Lekker!!!!!

Groetjes van een vismaat