Verslagen Competitie

verslag 1 oktober 2017

Introductie

Ik kies dit jaar de wedstrijden een beetje uit. 30 september beloofde aardig visweer te zijn, dus op naar Ter Heijde. Erg fijn dat je je niet van tevoren in hoeft te schrijven en dat je kunt komen wanneer je zin hebt je bed uit te komen. Waardeer ik zeer.
Helemaal blij was ik dat we dit keer niet op de Zandmotor gingen staan, ik ben meer fan van strand Ter Heijde. Die vreugde verdween een beetje toen we om mij niet duidelijke redenen alsnog doorreden naar de Zandmotor, maar gelukkig zag mijn stek er goed uit. Een mooie mui waar ik eigenlijk meer naast stond, maar misschien kon ik er toch een beetje van mee profiteren
  • Veel apenhaar vandaag

De omstandigheden

WIND

4 BFT Zuid (Z) met uitschieters naar 5

WEER

15 °C Zonnig

ALGEMEEN

Goed visweertje

De wedstrijd in het kort

Zoals verwacht was er met het lage water nog niets in de mui te zoeken, bij de buren werd er wel snel iets gevangen. Halverwege had ik nog niets en was er alleen maar nadeel ten opzichte van de mensen op de zandbank. Maar toen het water opkwam, en de buurman ophield met in te waden, kon ik schuin een beetje in de mui mikken. Daar zat inderdaad vis en wat minder apenhaar dan ik verder op het parcours binnen zag komen.


  • 4 van de 9 vissen die ik mocht vangen vandaag !
In 2 uur tijd kreeg ik 8 botten en een zeebaarsje op de kant, 2.27 aan vis. De volgende in het B-vak had er maar 3 dus ik was daarmee wel spekkoper. In A kwam men ook niet aan dit aantal dus ik mocht naar huis met de eerste plek en een mooie waardebon van Leon. Altijd fijn. IJs en weder dienende ben ik er bij de tweekamp tegen de Eurovissers ook bij. Hopelijk strand Ter Heijde, en anders reserveer ik graag een plekkie bij een mui ;-)

De statistieken

STATISTIEKAANTAL
Totaal aantal deelnemers:18
Deelnemers met vangst:17
Aantal gevangen vissen:51
Totale lengte:1310 cm
Grootste gevangen vis:40 cm

De Uitslag

#NAAM#VISSEN#LENGTE
1Arnold Talmon9227 cm
2John Duynisveld7167 cm
3Arjan van velzen4114 cm
4Joop van der Velde390 cm
5Willem Louman4103 cm
6Rene Olsthoorn253 cm
7Jan Cornelissen4100 cm
8Jan Dibbets252 cm
9Bert Klein 378 cm
10Ivan van Est248 cm